Στην κορυφή του Β΄ Ομίλου Νεανίδων ο ΓΣΑ !

Το Σάββατο 31/10/2015 η ομάδα «ΓΣΑ Volley Νεανίδων» πέτυχε μια συναρπαστική νίκη απέναντι στην ομάδα  «ΓΕΝ» και κατέκτησε την κορυφή του πρωταθλήματος Β’ Ομίλου Νεανίδων του ΕΣΠΕΠ volley Πελοποννήσου.

Το παιχνίδι μας προσέφερε πληθώρα εναλλαγών, καθώς ο ΓΣΑ ξεκίνησε δυναμικά στα δύο πρώτα σετ επιτυγχάνοντας το σκορ 2-0. Από το τρίτο σετ διαφαίνεται  μια καμπή στην απόδοση της ομάδας μας και το ατυχές συμβάν με τον τραυματισμό της αθλήτριάς μας, Αγγελικής  Γρίβα, λειτούργησε αρνητικά στην ψυχολογία των κοριτσιών μας και άφησε το περιθώριο στην ομάδα της ΓΕΝ να προσεγγίσει την ιδέα της νίκης. Όπως διαφαίνεται άλλωστε και από το σκορ των σετ  η ΓΕΝ ακολουθούσε κατά πόδας τον ΓΣΑ καθώς είναι μια εξίσου αξιόλογη ομάδα με δυνατό έμψυχο δυναμικό.

Με την αρωγή όμως και τις συμβουλές της προπονήτριας της ομάδας μας, Έφης Ψυχογιού, οι νεανίδες μας βρήκαν τα πατήματά τους και με πρωτοστάτη την Κοτίτσα Παναγιώτα στο τελευταίο σετ, ενώ ξεκίνησαν με διαφορά 6-0 , αντέστρεψαν το αποτέλεσμα και έβαλαν θετικό πρόσημο στη βαθμολογία τους επιτυγχάνοντας σκορ 13-15 και εν τέλει 2-3 στα σετ.

Οι θεατές μπόρεσαν και δια ζώσης να καταλάβουν την ψυχική δύναμη που χρειάστηκε να καταθέσει ο ΓΣΑ στο γήπεδο του Ναυπλίου για να επιτύχει μια τόσο σημαντική και δύσκολη νίκη και να ανατρέψει το σκορ.  Η αγωνιστική δυναμική και των δύο ομάδων κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών και τους χάρισε στιγμές γεμάτες αδρεναλίνη &  συναισθήματα.

Ευχαριστούμε πολύ και συγχαίρουμε την ομάδα νεανίδων του ΓΣΑ και την προπονήτρια  Έφη Ψυχογιού για τον όμορφο αυτό αγώνα και τη νίκη που μας προσέφεραν.

Η ομάδα νεανίδων αποτελείτο από τις : Παπασπυροπούλου Κατερίνα , Χρυσοβέργη  Νεφέλη,  Μπούκουρα Δώρα, Παναγιωτοπούλου Μιμίκα, Σιαμπλή Κατερίνα, Μουσταίρα Μαρίνα, Χιόνη Αναστασία, Κουγιά Αναστασία, Κοτίτσα Παναγιώτα, Καλή Ηλέκτρα, Γρίβα Αγγελική  και Μαύρα Αγγελική .

Προπονήτρια : Έφη Ψυχογιού

Σκορ :
1ο σετ:20-25
2ο σετ:25-27
3ο σετ:25-22
4ο σετ:25-21
5ο σετ:13-15

Τελικό σκορ: ΓΕΝ :2-ΓΣΑ:3

 

neanides 117  neanides 333

 


neanides 909