Έναρξη Πρωταθλήματος για το ΓΣΑ Volley Ανδρών & Γυναικών!

Το Σάββατο 14-11-2015 & ώρα 19:30, η Ομάδα Ανδρών βόλεϊ «Γ.Σ.ΑΡΓΟΥΣ» με τον προπονητή τους Γ.Κατσαρό, ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο Πρόγραμμα Αγώνων Β’ Εθνικής του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών, Ή Ομίλου, αντιμετωπίζοντας την ομάδα «Α.Γ.Σ. ΑΠΙΣ» στο κλειστό γήπεδο Βέλου. Ο προπονητής της ομάδας Γ. Κατσαρός δηλώνει έτοιμος να αναδείξει την ομάδα του σε πρωταθλήτρια της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ξεκινώντας με έναν ιδιαίτερης σημασίας αγώνα, τόσο ως προς τη βαθμολογία όσο και ως προς την ψυχολογία των παικτών καθώς η ομάδα του ΑΓΣ ΑΠΙΣ κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε σίγουροι για το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας μας και την μαχητικότητα των ανδρών του ΓΣΑ!

Αντίστοιχα την Κυριακή 15-11-2015 & ώρα 19:00 στο κλειστό γήπεδο της Παναχαϊκής, η Ομάδα Γυναικών βόλεϊ «Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ» με την προπονήτρια τους Έφη Ψυχογιού,  αντιμετωπίζουν στην 1η Αγωνιστική της Β΄ Εθνικής του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Γυναικών Ή Ομίλου, την «ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. . Οι γυναίκες του ΓΣΑ είναι άψογα προετοιμασμένες με την νέα προπονήτρια τους Έφη Ψυχογιού που μάλλον έχει βρει το κλειδί επικοινωνίας με τα κορίτσια της και έχει δώσει το δικό της στίγμα στην προπόνηση της ομάδας. Οι γυναίκες του ΓΣΑ είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσουν να έχουν μια δυναμική πορεία όπως και στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι η ομάδα Ανδρών & Γυναικών του ΓΣΑ ξεκινούν με τους καλύτερους οιωνούς το πρωτάθλημα καθώς η διοίκηση και το τεχνικό team είναι πιο κοντά απο ποτέ στην ομάδα.

Καλή Επιτυχία στον ΓΣΑ!!!!