Ημιτελικός Νεανίδων ΓΣΑ – Ποσειδώνας Λουτρακίου 0-3

ΧΟΡΗΓΟΙ-Α4-02Πάγωσε…η προσπάθεια των κοριτσιών της ομάδας νεανίδων του ΓΣΑ για κάποια διάκριση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα όπου διασταυρώθηκε με την ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου αφού έχασε με 3-0 σετ.Οι δυσκολίες ξεκίνησαν ήδη από το χιονισμένο δρόμο στα βουνά τη Αργολίδας λόγω της έντονης χιονόπτωσης στις 3 το μεσημέρι που ξεκίνησε η αποστολή για το Κλειστό του Βραχατίου. Ο δρόμος έκλεισε από μια διπλή νταλίκα που γλίστρησε και απέκλεισε το δρόμο. Ως από μηχανής θεός εμφανίστηκε ένας οδηγός μεγάλου τρακτέρ ο οποίος κατάφερε να ξεκολλήσει και να τραβήξει τη νταλίκα. Εκεί που είπαμε ότι ευτυχώς ξεκολλήσαμε μετά από μια ώρα αναμονής στο 1 χιλ πιο πάνω είχαν κολλήσει άλλα αυτοκίνητα περιμένοντας να έρθει κάποιο μηχάνημα να τα ξεκολλήσει. Εκεί έδρασε και πάλι για δεύετερη φορά ο φίλος μας ο οδηγός του τρακτέρ Κωστάκης Χρήστος από το Αργος ο οποίος ξαναγύρισε και άρχισε να καθαρίζει το χιόνι, απελευθερώνοντας τα αυτοκίνητα!!. Στο σημείο αυτό θέλουμε δημόσια να τον ευχαριστήσουμε γιατί χωρίς αυτόν δεν θα τα καταφέρναμε. Έτσι ξεκόλλησαν τα αυτοκίνητα και μαζί και το λεωφορείο και η ομάδα έφτασε με τη ψυχή στο στόμα στο Βραχάτι, όπου εκεί περίμενε η αντίπαλη ομάδα που είχε ήδη φτάσει από ώρα.
Το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση και οι δυνατές μάχες στο φιλέ διαδέχονταν εντυπωσιακές άμυνες με το σκορ να πηγαίνει πόντο πόντο μέχρι το 17-17. Εκεί δύο άσσοι και μια λάθος άμυνα έδωσαν προβάδισμα στο Λουτράκι που διατήρησε το προβάδισμα αυτό μέχρι το τέλος του σετ (25-21). Στο δεύτερο σετ ο ΓΣΑ πίεσε περισσότερο αλλά η άμυνα του Λουτρακίου βρισκόταν σε πολύ καλή μέρα  και έβγαζε απίστευτες αλλά και τυχερές άμυνες με τη διαφορά να κυμαίνεται στο +1 / -1 αλλά και πάλι ένα άσχημο σερβίς και κακές υποδοχές διαμόρφωσαν το σετ υπέρ του Λουτρακίου ξανά (25-22). Στο τρίτο σετ τα πόδια των κοριτσιών του ΓΣΑ βάρυναν και δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο ματς χάνοντας με 25-12.
Σίγουρα η αγωνία με τον αποκλεισμό στο χιονι επηρέασε την απόδοση της ομάδας του ΓΣΑ αλλά συνάντησε και μια ομάδα ισχυρή που ήθελε τη νίκη αυτή πάρα πολύ. ΓΣΑ (Ψυχογιού) Παναγιωτοπούλου, Παπασπυροπούλου, Κλάδη, Κατσαρού, Γρίβα, Μαστοράκη, Τσιλιμίγκρα, Μπαλακανάκη, Αντότσι, Καλή, Μπλάτσου.