Κοντά στον επίλογο του Πρωταθλήματος…

Οι ομάδες του ΓΣΑ Volley Ανδρών και Γυναικών κορυφώνουν τις προσπάθειές τους όσο φτάνουν προς τον επίλογο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Πελοποννήσου.

Το Σάββατο η ομάδα των ανδρών αγωνίστηκε εντός έδρας για την 13η αγωνιστική με επιτυχία καθώς κέρδισε την ομάδα “ΦΟΝ Ομόνοια” με σκορ 3-1. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως στο τελευταίο σετ ο τεχνικός της ομάδας μας Γ. Κατσαρός έβαλε στον αγωνιστικό χώρο δύο από τα νεότερα μέλη του ΓΣΑ τον Παναγιωτόπουλο και τον Ιωάννου ώστε να μπουν “στα βαθιά” πριν τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο “ΓΣΑ Volley Ανδρών” βρίσκεται στο τελικό στάδιο του πρωταθλήματος καθώς το Σάββατο 05-03-2016 στις 17:30 παίζει για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος (14η) σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον “Άρατο 1893” και όπως φαίνεται ο ΓΣΑ έχει εδραιώσει την κατοχή της 4ης θέσης και αγωνίζεται για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Καλή Επιτυχία στους Άντρες μας!!!!

Σε συνάρτηση με τη νίκη του Σαββάτου των ανδρών του ΓΣΑ, είχαμε και νίκη στην ομάδα των γυναικών του ΓΣΑ όπου αγωνίστηκαν την Κυριακή 28-02-2016 στο ΔΑΚ Άργους με τον “ΣΕΦ Αρκαδικό” διαμορφώνοντας εύκολα το σκορ 3-0!!! Τα κορίτσια μας συνεχίζουν για την 14η αγωνιστική με τους καλύτερους οιωνούς και ενωμένες για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Θα αγωνιστούν εκτός έδρας, την 06-03-2016 στις 19:00 με την ” ΦΟΝ Ομόνοια” ,ένας εύκολος αγώνας για το επίπεδο των γυναικών του ΓΣΑ σύμφωνα με την τεχνικό μας Έφη Ψυχογιού, μη ξεχνώντας βέβαια και τον παράγοντα της “τύχης”. Η θετική μας ενέργεια δεδομένη συντροφιά στο σακίδιο των κοριτσιών μας….Καλή Επιτυχία!!!

Υπενθυμίζουμε βέβαια πως υπολείπεται ακόμα ένας αγώνας, της 11ης αγωνιστικής, ο οποίος ακυρώθηκε λόγο δυσκολίας προσπέλασης των μπλόκων. Αναμένουμε για περαιτέρω ενημέρωση από την ΕΣΠΕΠ.

Βαθμολογία ‘Α Ανδρών

Βαθμολογία ‘Α Γυναικών