Μια ζεστή Κυριακή

Ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο για τις ομάδες του ΓΣΑ ήταν αυτό που μας πέρασε. Οι ομάδα Νεανίδων νίκησε στο εκτός εδρας ματς την αντίστοιχη του Οίακα με σκορ 1-3 προσθέτοντας κιαλλους βαθμούς στο σύνολο του προκριματικού γύρου χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα παρά το οτι έχασε ενα σετ. 

Αυτό το ματς ήταν μια εισαγωγή για αυτό που ακολούθησε τη Κυριακή που και πάλι η γυναικεία ομάδα του ΓΣΑ νίκησε εμφατικά με 3-0 σετ την αντίστοιχη του Ακρίτα Καλαμάτας που ταξίδεψε στο Αργος για τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γυναικών της Β Εθνικής. Οι κοπέλλες του ΓΣΑ έδειξαν από την αρχή οτι δεν θα άφηναν τις αντιπαλους τους να ξεθαρέψουν ξεκινώντας δυναμικά με πολύ καλή απόδοση στην υποδοχή και στο φιλέ. Το μπλοκ δούλεψε πολύ καλά και οι αλληλοκαλύψεις ήταν πολύ πετυχημένες με αποτέλεσμα πολλοί πόντοι να ξεσηκώσουν τη κερκίδα. Στο 3ο σετ εγινε μάχη και ο ΓΣΑ βρέθηκε να χάνει με 14-17 αλλά από εκείνο το σημείο και μετά οι κοπέλλες τους ΓΣΑ συγκεντρώθηκαν, μείωσαν τα λάθη και με πολλές επιθέσεις από το κέντρο πήραν τη νίκη και τους 3 βαθμούς. 

Ομως τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον τις έδωσαν οι παίδες του ΓΣΑ που συμμετέχουν στο Εφηβικό πρωτάθλημα Πελοποννήσου. Παρότι έχασαν με 1-3 από την ΕΑΠ κέρδισαν τη μάχη των εντυπώσεων διοτι ειχαν πολυ καλή απόδοση παρά το οτι ο μεσος όρος ηλικίας τους ηταν μικρός. Ολοι οι φιλαθλοι χειροκρότησαν με τη ψυχή τους τις προσπάθειες των παιδιών και ευχαριστηθηκαν βολλευ μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για αυτή την ομάδα. Μπράβο στα παιδιά και στο κοουτς Γιώργο Κατσαρό.