Νίκησαν οι γηπεδούχοι

Στην αγωνιστική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου είχαμε νίκες των γηπεδούχων. Στο νεανίδων το ματς μεταξύ ΓΣΑ και ΓΕ Ναυπλίου δεν ήταν τελικά ντέρμπυ διότι τα κορίτσια του ΓΣΑ επεκράτησαν άνετα με 3-0 σετ. Ελπιδοφόρα για το μέλλον ήταν η παρουσία της νεοεμφανιζόμενης Ξάνθης Πολυξένης που είναι φοιτήτρια στο Ναύπλιο και έδειξε πολύ καλά τεχνικά και αγωνιστικά στοιχεία. 

Στο πρώτο ματς του Πρωταθλήματος Γυναικών Β εθνικής κατηγορίας που ξεκίνησε τη Κυριακη ο ΓΣΑ ταξίδεψε στη Σπάρτη και αντιμετώπισε την αξιόμαχη ομάδα του Σπαρτιατικού χάνοντας με 3-2  σετ (η σειρα των σετ ηταν 1-0, 2-0, 2-1, 2-2, 3-2 με 15-11 στο 5ο σετ). Το ματς ήταν πολύ δυνατό και διεξήχθη σε κατάμεστο κλειστο γυμναστήριο που γέμισε από οπαδούς της σπάρτης οι οποίοι δημιούργησαν θερμή ατμόσφαιρα υπερ της ομάδας τους. Ο ΓΣΑ κατάφερε να ισοφαρίσει τα σετ απο 2-0 σε 2-2 αλλά στα κρίσιμα σημεία του 5ου σετ δεν ειχε την απαιτούμενη συγκέντρωση για να πάρει τη νίκη. 

Τέλος οι έφηβοι του ΓΣΑ – που ουσαστικά ανήκουν ηλικιακά στη κατηγορία Παίδων αλλά συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα εφήβων Πελοποννήσου ωστε να αποκτήσουν εμπειρίες – ταξίδεψαν στη Πατρα και αντιμετώπισαν την Ολυμπιάδα Πατρών το βράδυ της Κυριακής και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία απέναντι σε μια ομάδα πλήρη και έμπειρη. Στο πρωτο σετ προηγήθηκαν μάλιστα με 20-22 αλλά κάποια μικρολάθη οδήγησαν σε ανατροπη του σκορ και 26-24. Τα υπόλοιπα 2 σετ δεν ήταν ποιοτικά και έληξαν υπερ της Ολυμπιάδας (3-0).