Οι δυσκολίες είναι σκαλοπάτια για υψηλότερη εμπειρία!

Οι γυναίκες του ΓΣΑ Volley ξεκίνησαν με δυσκολίες την 1η Αγωνιστική του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος καθώς υπήρχαν απώλειες στο δυναμικό της ομάδας λόγω τραυματισμών και εν γένει δυσκολιών που οδήγησαν την ελλειπή παρουσία της στην έναρξη του Πρωταθλήματος.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες οι γυναίκες του ΓΣΑ Volley επέδειξαν το πνεύμα αγωνιστικότητας που τις διακατέχει και έκαναν μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στην ισχυρή και ανανεωμένη ομάδα της Παναχαϊκής Γ.Ε.. Η έλλειψη βασικών παικτριών οδήγησε την προπονήτρια Έφη Ψυχογιού σε δημιουργία νέων σχηματισμών εντός του γηπέδου και την ενεργοποίηση νέων παικτριών όπως της Μαρίνας Μουσταΐρα που έλαβε “το βάπτισμα του πυρός” σε αγώνα πρωταθλήματος ανταποκρινόμενη με επιτυχία στο ρόλο της.

Παρατηρώντας τη βαθμολογία βλέπουμε πως ενώ ξεκίνησαν με αρκετή διαφορά στο πρώτο σετ από την προπορευόμενη ομάδα, συνέχισαν στο δεύτερο σετ μειώνοντας τη διαφορά τους στους έξι πόντους και κατέληξαν στο τρίτο σετ με μια διαφορά της τάξης των τριών βαθμών. Φαίνεται πως παρά τη νέα σύνθεση που έπρεπε να ακολουθηθεί στον αγώνα λόγω των δυσκολιών που ανέκυψαν την τελευταία στιγμή , οι γυναίκες του ΓΣΑ βρήκαν τα πατήματά τους και με σταθερά βήματα πλησίαζαν την αντίπαλη ομάδα της Παναχαϊκής. Η προπονήτρια της ομάδας Έφη Ψυχογιού δήλωσε ευχαριστημένη από την εμφάνιση της ομάδας της στις παρούσες συνθήκες… και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε “αν δεν γνωρίζεις δυσκολίες δεν συνειδητοποιείς τη δύναμή σου, τις αντοχές σου και τα περιθώρια βελτίωσης σου”, εμείς θα συμφωνήσουμε και θα ευχηθούμε καλή συνέχεια στις γυναίκες του ΓΣΑ Volley!

Βαθμολογία:

Παναχαϊκή Γ.Ε.-Γ.Σ. Άργους

1ο σετ: 25-16

2ο σετ: 25-19

3ο σετ: 25-21