Ο ΓΣΑ Volley Ανδρών έδειξε την αξία του…

Το Σάββατο 30/1/2016 διεξήχθη στο ΔΑΚ Άργους ο αγώνας μεταξύ του “ΓΣΑ Volley Ανδρών” και του “ΑΣΠ Απόλλων” για τη 10η αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος βόλεϊ. Η ομάδα του ΑΣΠ Απόλλων πρώτη στην κατηγορία της ήρθε με σιγουριά για μια εύκολη νίκη, οι “Δαναοί” όμως του ΓΣΑ δυσκόλεψαν τον Απόλλωνα και του κατήργησαν τις ψευδαισθήσεις. Μπορεί το αποτέλεσμα να δικαίωσε τελικά την “ΑΣΠ Απόλλων” καθώς το σκορ διαμορφώθηκε σε 1-3 υπέρ της, αλλά o αγώνας για να το κατακτήσουν ήταν επίπονος τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Ο “ΓΣ Άργους Volley Ανδρών” έδειξε από την αρχή στην Πάτρα ότι δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα στο τερέν… οι δυσκολίες για την πατρινή ομάδα ξεκίνησε από το πρώτο σετ το οποίο το κέρδισαν “στο παρά πέντε”. Στο δεύτερο σετ ο ΓΣΑ μπήκε δυναμικά μη μπορώντας η φιλοξενούμενη ομάδα να αντιδράσει, κερδίζοντας έτσι το δεύτερο σετ, στη συνέχεια ο ΑΣΠ Απόλλων ανέβασε την επίδοσή του και ισορρόπησε το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να μένουν κοντά στο σκορ.

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κατσαρός δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και από την εν γένει παρουσία τη ομάδας του σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα.

Σύνθεση ΓΣΑ (Γιώργος Κατσαρός): Νικολίτσας Φάνης, Κατσιώνης Μιχάλης, Σκουντούμης Βασίλης, Καραργύρης Σπύρος, Σχίζας Παναγιώτης, Καραμήτσας Σταύρος, Τσαλικιάν Δημήτρης, Παπαδόπουλος Πέτρος, Γκιαούρης Παναγιώτης, Μπίσκος Παναγιώτης, Πλαστήρας Μιχάλης, Καχριμάνης Δημήτρης, Σπανός Σπύρος, Αργυρόπουλος Σπύρος

Ο ΓΣΑ αυτή την εβδομάδα έχει ΡΕΠΟ, θα αγωνιστεί εκτός έδρας στις 20-02-2016 & ώρα 20:30 με τον ΑΣΠ Θησέα