Πλούσιο το Σαββατοκύριακο σε Βόλλευ

Πλούσιο θέαμα σε Βολλευ θα έχουμε το Σάββατο 2- Δεκ και τη Κυριακή 3 Δεκ με τις ομάδες του ΓΣΑ να αγωνίζονται σε διάφορα επίπεδα. Ξεκινώντας από τους Σαββατιάτικους αγώνες στο Κλειστό γήπεδο Αργους θα διεξαχθεί ο αγώνας Ανδρών Β Εθνικής του ΓΣΑ με το Σπαρτιατικό στις 3μμ που ουσιαστικά είναι ενα ντερμπυ κορυφής διότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με 2 νίκες. Ο ΓΣΑ στη προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε τη Κυπαρισσία άνευ αγώνα (λογω μη συμμετοχής) ενώ ο Σπαρτιατικός κέρδισε 3-0 το Κρανίδι που είναι μια ομάδα νεοσύστατη μικρής δυναμικότητας. 

Οι κορασίδες του ΓΣΑ το Σάββατο θα παίξουν εκτός έδρας στις 5 μμ εναντίον του Οίακα στο Ναύπλιο για τη δεύτερη αγωνιστική. Η ομάδα κορασίδων του ΓΣΑ έχει προχωρήσει σε σχεδόν ολική ανανέωση των αθλητριών της με σκοπό να δώσει αγωνιστικές ευκαιρίες σε μικρά κορίτσια ωστε να αποκτήσουν εμπειρία για το μέλλον. Στο προηγούμενο αγώνα τους δεν κατάφεραν να πιάσουν καλή απόδοση ενάντια στην Ερμιονίδα και έχασαν με σκορ 1-3 δείχνοντας αρκετές αδυναμίες αλλά και πολύ καλά ατομικά στοιχεία.  

Τη Κυριακή έχουμε δύο σημαντικά ματς το ένα μετά το άλλο. Στις 3 θα ξεκινήσει το ματς Γυναικών Β Εθνικής στο κλειστό του Αργους οπου η γυναικεία ομάδα του ΓΣΑ θα αντιμετωπίσει την αντιστοιχη την ΕΑ Πατρών. Τη προηγούμενη Κυριακή οι γυναίκες του ΓΣΑ έπαιξαν στη Καλαμάτα εκτός έδρας και δεν έπιασαν τη συνηθισμένη απόδοσή που είχαν στα προηγούμενα ματς δίνοντας την ευκαιρία στον Απόλλωνα Καλαμάτας να επικρατήσει με 3-1 σετ. Με την νίκη αυτή ο Απόλλωνας Καλαμάτας σκαρφάλωσε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας Γυναικών και ο ΓΣΑ έχασε την ευκαιρία να μείνει εκείνος μόνος πρώτος αφού πριν αυτό το ματς οι δυο ομάδες ισοβαθμούσαν μαζί στη πρώτη θέση. Ομως το πρωτάθλημα έχει αρκετή διαδρομή ακόμα και γιαυτό τα κορίτσια του ΓΣΑ πρέπει να συνεχίσουν δυναμικά όπως ξεκίνησαν.

Αμέσως μετά το ματς γυναικών στις 5 μμ θα ακολουθήσει ο αγώνας Παίδων του ΓΣΑ που θα υποδεχθεί τη ομάδα παίδων της Καλαμάτας 80. Το ματς αυτό επίσης θα αποζημιώσει τους φίλους του Βολλευ διότι και οι δύο ομάδες εχουν πολύ καλές συνθέσεις και το αποτέλεσμα θα είναι αμφίρροπο. 

Το προγραμμα αναλυτικά

ΑΝΔΡΩΝ  ΣΑΒΒΑΤΟ 2/12/2017  ΓΗΠ ΑΡΓΟΥΣ 15.00 Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ v ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  ΣΑΒΒΑΤΟ 2/12/2017 ΓΗΠ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 17.00 Α.Ο. ΟΙΑΞ v Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ 3/12/2017  ΓΗΠ ΑΡΓΟΥΣ 15.00 Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ v Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ
ΠΑΙΔΩΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ 3/12/2017  ΓΗΠ ΑΡΓΟΥΣ 17.00 Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ v Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80