Πολλά ματς Βολλευ το Σαββατοκύριακο

Έντονη αθλητική δραστηριότητα έχουμε το Σαββατοκύριακο 4-5 / Νοε/2017 ξεκινώντας από το ματς Νεανίδων  το Σαββατο στις 5 μμ στο Κλειστό του Αργους οπου ο ΓΣΑ θα φιλοξενήσει τη ΓΕ Ναυπλίου σε ένα ματς που παραδοσιακά είναι ντέρμπυ και γιαυτό τα κορίτσια του ΓΣΑ θέλουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους. 

Τη Κυριακή ξεκινάει το Πρωτάθλημα Γυναικών και ο ΓΣΑ αγωνίζεται εκτός έδρας εναντίον της αξιόμαχης Σπάρτης που ανέβηκε φέτος στην Β Εθνική κατηγορία ελπίζοντας να πετύχει διάκρισεις. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό της Σπάρτης (ώρα εναρξης αγώνα 6μμ) και η ομάδα θα ταξιδέψει με λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 2 μμ από το Parking απέναντι από το 1ο Λύκειο για όσους φιλάθλους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα για να ενισχύσουν τη προσπάθεια (υπάρχουν περίπου 20 ελεύθερες θέσεις στο λεωφορείο με ένα μικρό αντίτιμο 5 ευρώ). Ο αγώνας θα διαρκέσει περίπου μεχρι τις 8 μμ και αρα η επιστροφή υπολογίζεται για τις 10 περίπου το βράδυ.

Τέλος  η Εφηβική ομάδα του ΓΣΑ συνεχίζει τη πορεία της στο Πρωτάθλημα Πελοποννήσου και ο επόμενος σταθμός της είναι τη Κυριακή στις 8μμ στη Πάτρα εναντίον της Ολυμπιάδας. Οι έφηβοι του ΓΣΑ εχουν μικρότερο μέσο όρο ηλικίας απο τις εφηβικές ομάδες που ανταγωνίζονται αλλά θέλουν τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα που έχει υψηλό επίπεδο για να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες τέτοιες ωστε να βελτιωθούν. 

Πατήστε εδώ για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα