ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ BEACH VOLLEY 2017 JUNIORS K17 & K19

Αγαπητοί συνεργάτες,

ΧΟΡΗΓΟΙ-Α4-02 νεοΕπισυνάπτονται οι Προκηρύξεις για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα  Juniors Παίδων – Κορασίδων (Κ17) & Εφήβων – Νεανίδων (Κ19) 2017.

Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας με σκοπό την έγκαιρη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Regional και συγκεκριμένα η καταληκτική ημερομηνία και για τις δύο κατηγορίες (Κ17, Κ19) είναι έως τις 16/7/2017, προκειμένου να προετοιμαστούν σωστά οι λίστες συμμετοχής των Τελικών.  

Επίσης παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τις Ειδικές Προκηρύξεις των Ενώσεων / ΤΕ για τα Regional τουρνουά για την έγκριση τους. Υπενθυμίζουμε ότι για να αναγνωρισθούν οι διοργανώσεις Regional σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία, θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε επίσημους διαιτητές και φύλλο αγώνος (συνεννόηση με κ. Ράπτη) και οι συμμετέχοντες αθλητές να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ.

Επίσης, εφόσον η διοργάνωση πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή συνδιοργανωτή φορέα, αυτός θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένος από την ΕΟΠΕ και η διοργάνωση να λάβει χώρα σε πιστοποιημένη εγκατάσταση που πληροί τις προδιαγραφές όπως περιλαμβάνονται στον Κανονισμό του αθλήματος (διαστάσεις 8Χ16 με ελάχιστο 2 μ ελεύθερη ζώνη, άμμο 30 εκ κλπ).  Τέλος, θα πρέπει σε όλες τις διοργανώσεις να υπάρχει παρουσία γιατρού και συνιστούμε ιδιαίτερα και την έκδοση ασφάλισης αστικής ευθύνης για να είστε και απόλυτα καλυμμένοι ως διοργανωτές.

Στο σάιτ της ΕΟΠΕ υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για τις προδιαγραφές των διοργανώσεων Regional, καθώς και όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες για οργανωτικά θέματα:

http://www.volleyball.gr/index.php/beach-volleyball-plirofories/gia-diorganotes

Τα στελέχη του τμήματος Beach Volley της ΕΟΠΕ είναι στην διάθεση σας για σχετικές πληροφορίες και σε ορισμένες περιπτώσεις το τμήμα μπορεί να συνδράμει και με την διάθεση εξειδικευμένου συνεργάτη για τον αγωνιστικό ή οργανωτικό τομέα.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά το τέλος των Regional θα πρέπει να σταλούν με επίσημο έγγραφο σας στην ΕΟΠΕ οι Πρωταθλήτριες ομάδες σε κάθε κατηγορία, οι λίστες συμμετοχής καθώς και οι Τελικές Κατατάξεις των Πρωταθλημάτων αυτών, μαζί με τα πλήρη αποτέλεσμα και τα φύλλα αγώνος.

Στη διάθεση σας,

Αλέκος Παρασκευόπουλος

Συντονιστής Beach Volley ΕΟΠΕ

Beach Volleyball Department

Hellenic Volleyball Federation

Athens Olympic Center, 151 23 Maroussi Athens

Tel. +30 210 680 1993 Fax +30 210 680 1960

Web: www.volleyball.gr Email: beach@volleyball.gr