Σεισμό προκάλεσαν οι άντρες του ΓΣΑ Volley στην ΑΓΣ ΑΠΙΣ!

Οι άντρες του ΓΣΑ Volley Άργους ταρακούνησαν “για τα καλά” τους άντρες του ΑΓΣ ΑΠΙΣ νικώντας τους με σκορ  (2-3 σετ) στην 1η Αγωνιστική του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Η ομάδα του ΓΣΑ παρότι παίρνει την πρωτιά της νεώτερης ηλικιακά σε έμψυχο δυναμικό ομάδας, δεν στερείται εμπειρίας και τεχνικής, κρίνοντας πάντα εκ του αποτελέσματος!

Η ομάδα του ΓΣΑ κατέβηκε σύσσωμη στην 1η αγωνιστική κυριολεκτικά και μεταφορικά καθώς το ενωτικό πνεύμα που διαπνέει την ομάδα γίνεται αισθητό με μια ματιά στον αγωνιστικό χώρο.

Οι άντρες του ΓΣΑ ξεκίνησαν δυναμικά το match κάνοντας έτσι κατανοητό στον ομολογουμένως δύσκολο αντίπαλό τους, πως δεν υστερούν σε τίποτα, απεναντίας έχουν όλα τα προσόντα για να γίνουν οι επόμενοι πρωταθλητές, σύμφωνα πάντα και με τα λεγόμενα του προπονητή τους Γ. Κατσαρού.  Εδώ σημειώνουμε πως η ομάδα ΑΓΣ ΑΠΙΣ ήταν η περσινή πρωταθλήτρια, για το λόγο αυτό το match του Σαββάτου δεν αποτελούσε απλά έναν αγώνα αλλά ένα παιχνίδι “κυριαρχίας” για το φετινό πρωτάθλημα. Ο αγώνας συνεχίστηκε με αρκετή αγωνία και διακυμάνσεις καθώς οι δύο ομάδες έφτασαν ισόπαλες ως το τέταρτο σετ …εκεί ο προπονητής έδωσε τις απαραίτητες συμβουλές για να δούμε τον ΓΣΑ να κατακτά το 5ο σετ με προβάδισμα 6 πόντων! Συνεχίζουν λοιπόν με όρεξη για τη 2η αγωνιστική…!

Η ομάδα του ΓΣΑ αποτελείτο από τους  : Νικολίτσα Φάνη, Κατσιώνη Μιχάλη, Σπανό Σπύρο, Αργυρόπουλο Σπύρο, Σχίζα Παναγιώτη, Τσαλικιάν Δημήτρη, Μπούκουρα Κων/νο, Αντουλινάκη Παντελή, Μπίσκο Παναγιώτη, Πλαστήρα Μιχάλη, Φάκλαρη Δημήτρη, Καχριμάνη Δημήτρη και  τους Καραργύρη Σπύρο και Παπαδόπουλο Πέτρο.

Βαθμολογία :

1ο: 22-25

2ο: 25-13

3ο: 24-26

4ο: 25-21

5ο: 9-15