Στα playoff σήμερα εναντίον του Κιάτου η ανδρική ομάδα του ΓΣΑ

Η ανδρική ομάδα του ΓΣΑ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα του Άρατου Κιάτου στο Κλειστό γήπεδο του Αργους με έναρξη στις 17:00 σε ένα ματς που γίνεται για τη διαδικασία των Playoff του Πρωταθλήματος Ανδρών της Β Εθνικής Κατηγορίας ομιλος Πελοποννήσου. Ο ΓΣΑ τερμάτισε 2ος στον ανατολικό όμιλο και αντιμετωπίζει το Κιάτο που τερμάτισε 3ο στον άλλο όμιλο. Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής

ΣΑΒΒΑΤΟ   3/3/2018  

17.00

 

ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

 

Α..Σ. ΚΟΡΟΙΒΟΣ

 

Α.Π.Ο.Δ.Β. ΑΙΟΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ  3/3/2018 15.15 ΤΟΦΑΛΟΣ Α.Γ.Σ.Π. ΘΗΣΕΑΣ Α.Ο. ΟΙΑΞ
ΣΑΒΒΑΤΟ  3/3/2018 17.00 ΑΡΓΟΥΣ Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΑΡΑΤΟΣ 1893 Α.Ο. ΚΙΑΤΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ  3/3/2018 16.00 ΣΠΑΡΤΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. Α.Ο. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Αυτά είναι τα πρώτα ματς και θα ακολουθήσει και μία ακόμα αγωνιστική με τα ίδια ζευγάρια στην έδρα του αντιπάλου για να προκριθούν οι 4 καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Αξίζουν συγχαρητηρια στους αθλητές του ΓΣΑ διότι κατάφεραν να διακριθούν παρά το ότι έχουν μικρότερη ηλικία και εμπειρία και να βρεθούν στα Playoff, όπως και στον κόουτς Γιώργο Κατσαρό που προσπάθησε για το καλύτερο και πέτυχε τη διάκριση αυτή. Περιμένουμε τους  φίλους της ομάδας να δώσουν την υποστήριξή τους στα παιδιά και να τα χειροκροτήσουν στο ματς αυτό ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Πριν απο το ματς αυτο θα γίνει το ματς Παγκορασίδων ΓΣΑ-2 εναντίον ΓΕΝ-2 ενώ αύριο Κυριακή 4-3-2018 η γυναικεία ομάδα του ΓΣΑ θα αγωνιστεί στο Βραχάτι εναντίον του Παμβοχαικού στη τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β Εθνικής Κατηγορίας και με νικη θα κατακτήσει τη 3η θέση μπαίνοντας και αυτή στα Playoff.