Συνέχεια στο ωραίο βολλευ

Απολαυση Βολλευ συνεχίζεται. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, είδαμε τις ομάδες του ΓΣΑ και να κερδίζουν και να χάνουν αλλά εκείνο που όλοι παραδέχονται είναι οτι το επίπεδο του Βολλευ που βλεπουμε στο κλειστό του Αργους είναι απολαυστικό.

Οι Γυναίκες του ΓΣΑ συνέχισαν τη καλή πορεία τους στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής νικώντας την ΕΑ Πατρών με 3-1 σετ πιο εύκολα από οτι δειχνουν οι πόντοι και τα σετ. Οι αθλήτριες του ΓΣΑ έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση από τις αντιπάλους τους και πήραν 1ο και 2ο σετ χωρίς πολλές δυσκολίες. Στο 3ο σετ η ομάδα της Πάτρας έδειξε να αντιδρά και βελτίωσε την υποδοχή της ενώ παράλληλα μείωσε και τα αβίαστα λάθη. Ετσι έγινε το 2-1. Ολοι περίμεναν το ματς να φουντώσει κατι που δεν έγινε διότι ο ΓΣΑ στο 4ο σετ ειχε πολύ δυνατό σερβις με αποτέλεσμα να ανοιξει η διαφορά πόντων νωρίς και έτσι το σετ να καταλήξει στο ΓΣΑ ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι  Κορασίδες του ΓΣΑ αντιμετώπισαν τον Οίακα το Σάββατο στο Ναύπλιο απο τον οποίο έχασαν 3-0. Είναι μια ομάδα που τώρα χτίζεται και επομένως θα πρέπει να της δώσουμε χρονικό περιθώριο βελτίωσης.

Οι άνδρες του ΓΣΑ το Σαββατο έπαιξαν εναντιον του Σπαρτιατικού και έχασαν 1-3 σετ. Πάλαιψαν το ματς σε όλα τα σετ πλην όμως δεν είχαν καλά ποσοστα στην υποδοχή ούτε καλό μπλοκ με αποτέλεσμα οι επιθέσεις να ειναι “αναιμικές” και το μπλοκ να μην μπορεί να σταματήσει τις αντίπαλες επιθέσεις.

Ομως το μεγάλο ματς, ηταν το ματς των μικρών (παίδων) τη Κυριακή  εναντίον της Καλαμάτας 80 μιας ομάδας που και πέρυσι διακρίθηκε στη Πελοπόννησο και όχι μόνο. Η ομάδα της Καλαμάτας ήρθε πλήρης έχοντας στις τάξεις της και 2 αθλητές που εχουν μπεί στο κλιμάκιο παίδων της Εθνικής. Τα αγόρια του ΓΣΑ δεν φοβήθηκαν το ματς, προσπάθησαν και πίεσαν σε όλα τα σημεία του αγώνα, εχασαν τα 2 πρώτα σετ 23-25, 22-25, επέστρεψαν στο ματς μειώνοντας σε 2-1 με 25-20, αλλά έχασαν το 4ο μη μπορώντας να σταματήσουν τις επιθέσεις των αντιπάλων. Το ματς ήταν εξαιρετικό παρα την ήττα και φάνηκε η μεγάλη βελτίωση του ΓΣΑ που κατάφερε και δυσκόλεψε πολύ τη νίκη των αντιπάλων.

ευχαριστούμε τα sfinakianews για κάποιες πολύ καλές φωτό