4η Αγωνιστική με χαμόγελα για τον “ΓΣΑ Volley Γυναικών”

Με νίκη 0-3 της ομάδα γυναικών του ΓΣΑ έληξε η 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος επί της “ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ” την Κυριακή 6-12-2015. Η ομάδα της Έφης Ψυχογιού “ΓΣΑ Γυναικών Volley” φαίνεται πως έχει ανάψει τις μηχανές και δεν σταματά…κέρδισε την ομάδα του Παμβοχαϊκού με ευκολία στα σετ και αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση στη συνολική βαθμολογία του ομίλου.

Σύνθεση ΓΣΑ(Έφη Ψυχογιού): ΜΠΙΣΚΟΥ,ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ,ΓΡΙΒΑ,ΜΑΥΡΑ,ΚΑΛΗ,ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ,ΧΙΟΝΗ,

ΚΟΤΙΤΣΑ,ΜΠΛΑΤΣΟΥ, ΠΕΤΣΕΛΗ, ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ

Οι γυναίκες μας τώρα προπονούνται εντατικά για να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη ομάδα την Κυριακή 13-12-2015 & ώρα 19:00 καθότι βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας , την “ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΛΩΝ” . Καλή Επιτυχιά!!!!

Σε αυτό το σημέιο πρέπει να αναφέρουμε πως η ώρα διεξαγωγής του αγώνα άλλαξε μετά απο αίτητση της ομαδας “Γ.Σ.Αργους Volley Γυναικών” καθώς την προκαθορισμένη ώρα (16:00) θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στην Ασπασία Μπόγρη η οποία νοσηλεύεται σε Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Animus στη Λάρισα, μετά απο δολοφονική επίθεση την οποία είχε δεχθεί. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό της Ασπασίας όχι απλά με την διευκόλυνση διεξαγωγής του αγώνα αλλά και με τη φυσική μας παρουσία, ώστε να ενισχύσουμε μια τόσο ευγενή & ανθρώπινη κίνηση.  Την Κυριακή σας περιμένουμε όλους στο ΔΑΚ Άργους