ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Το ΔΣ του Συλλόγου αποτελείται   Στη Προπονητική ομάδα συμμετέχουν
Τριπολιτσιώτης Παναγιώτης Πρόεδρος 6944592920 Μεφσούτ Αννίτα (μινι) 6939192665
Καλής Θεόδωρος Αντιπρόεδρος   Λύγδα Βιβή (προαγωνιστικο + παγκορασίδων) 6932205904
Κωστοπούλου Βίκυ Γραμματέας   Καπετάνιου Δέσποινα (παγκορασίδων)  6976555643
Ρασσιάς Γεράσιμος Ταμίας 6947004482 Θεοδώρου Κατερίνα (κορασίδων) 6932242493
Μπελερής Παναγιώτης Μέλος   Ψυχογιού Έφη (Γυναικών)  6978777717
Παναγιωτόπουλος Κων/νος Μέλος 6932233381 Κατσαρός Γιώργος (Παμπαίδων Παίδων Εφήβων Ανδρών) 6951257339
Κωστάκη Νατάσσα Μέλος  
Στάμος Σπύρος Μέλος  
Γρίβας Κων/νος Μέλος  
Λυκομήτρου Όλγα Μέλος    
Κατσαρός Κων Μέλος      

 

Ενημερωτικό Φυλλάδιο για το ΓΣ Αργους προς Αθλητές και Γονείς 2017-2018 (πατήστε για το PDF  ενημερωτικό φυλλάδιο για αθλητές_γονείς_2017_2018)

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Άργους (ΓΣΑ) δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του Βολλευ από το1988 προσφέροντας τη δυνατότητα σε νέους και νέες να μάθουν το άθλημα του Βολλευ, να παίξουν, να διασκεδάσουν και ίσως αργότερα να διακριθούν σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο ΓΣΑ είναι ένα ερασιτεχνικό Σωματείο που δημιουργήθηκε από την αγάπη μερικών ανθρώπων για το Βολλευ. Ως ερασιτεχνικό που είναι σίγουρα έχει οργανωτικές ατέλειες και παραλείψεις, πλην όμως η προσπάθεια όλων τείνει στο να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Η δική σας κριτική είναι καλοδεχούμενη αρκεί να είναι εμπεριστατωμένη. Οι στόχοι του Σωματείου μας είναι αθλητικοί, αγωνιστικοί και κοινωνικοί.

Στους αθλητικούς στόχους εντάσσονται η εκμάθηση του Βολλευ, η γυμναστική, η παρακίνηση για μια υγιεινή ζωή, η εκτόνωση από το στρες του σχολείου για τα παιδιά.

Σαν αγωνιστικούς στόχους έχουμε την υπομονή, επιμονή και διαρκή αγωνιστική προσπάθεια ανεξάρτητα από την νίκη, την ευπρεπή παρουσία μέσα και έξω από το γήπεδο προς αντιπάλους και μη, τη προσπάθεια για διάκριση στα αναπτυξιακά λεγόμενα πρωταθλήματα (κορασίδων, νεανίδων, παίδων, εφήβων) σε επίπεδο Πελοποννήσου, την ανάπτυξη ψυχικών αντοχών μέσα από τη διαχείριση μιας ήττας, και φυσικά τη διάκριση των μεγάλων ομάδων μας που αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες.

Εκτός από τα παραπάνω το Σωματείο έχει και μια κοινωνική δραστηριότητα με κοινωνικές εκδηλώσεις εκτός γηπέδου, με ανάπτυξη φιλικών σχέσεων με άλλα σωματεία και συνεργασίες με κοινωνικούς φορείς που μας βοηθούν να κρατήσουμε τα νεαρά παιδιά μακριά από βλαβερές συνήθειες και εθισμούς.

Στο ΓΣΑ έχει οργανωθεί και λειτουργεί Ακαδημία εκμάθησης Βολλευ Volleyball Stars Academy στελεχωμένη με έμπειρες προπονήτριες και προπονητές σε Τμήματα που ξεκινούν από την ηλικία των 6 ετών. Τα τμήματα ξεκινούν το Σεπτέμβριο και τελειώνουν τον Ιούνιο.  Τα  τμήματα χωρίζονται σε επίπεδα εκμάθησης 1) Μινι-Βολλευ ηλικίες 6-7, 8-9 (στο 1ο Γυμνάσιο), 2) Προαγωνιστικό  ηλικίες 10-11,12-13 (στο 1ο Γυμνάσιο και στο Κλειστό του Αργους), 3) Παγκορασίδων ηλικίες 12-14 (στο Κλειστό  Αργους & 1ο Γυμνάσιο), 4) Κορασίδων αγωνιστικό ηλικίες 14-16 (στο Κλειστό Αργους), 5) Παμπαίδων Παίδων Εφήβων αγωνιστικό ηλικίες 8-16 (στο Κλειστό  Αργους & 1ο Γυμνάσιο)

Η Γυναικεία Ομάδα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας στον όμιλο της Πελοποννήσου και οι ομάδες Νεανίδων Κορασίδων Παγκορασίδων συμμετέχουν στα αντίστοιχα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Για τα αγόρια τα τμήματα Εφήβων Παίδων και Παμπαίδων συμμετέχουν στα αντίστοιχα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Πελοποννήσου. Οι εντός έδρας αγώνες των Γυναικών διεξάγονται στο Κλειστό Αργους απόγευμα Κυριακής και των αγοριών το απόγευμα Σαββάτου και Κυριακής.

Ωρες Προπονήσεων 

….

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Αθλητικών Τμημάτων σε PDF (εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας αθλητικών τμημάτων 2017-18)

 

Τι χρειάζεται για να εγγραφεί για πρώτη φορά ένας αθλητής η μια αθλήτρια στο Βολλευ και να εκδωθεί αγωνιστικό δελτίο ?

Χρειαζόμαστε μία φωτό εγχρωμη για δελτίο, μία συμπληρωμένη αίτηση με τα στοιχεία του υποψήφιου βολλευμπολλίστα η βολλευμπολλίστριας καθώς και του κηδεμόνα αν είναι κάτω των 18 ετών (πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τη νέα αίτηση), ένα πιστοποιητικό γεννήσεως από το Δήμο (και οχι ληξιαρχική πράξη γεννήσεως η βαπτίσεως), και μια ιατρική γνωμάτευση της ομοσπονδίας Βολλευ συμπληρωμένη που μπορείτε να κατεβάσετε απο εδώ. Οι αθλητές με άλλη υπηκοότητα χρειάζονται επιπλέον βεβαίωση σπουδών, αντιγραφο άδειας παραμονής  στην Ελλάδα και το πιστοποιητικό γεννήσεως να είναι ξενόγλωσσο μεταφρασμένο στα Ελληνικά